MENÜ

Cuidado con el angel y Triunfo del Amor 

 

Történet

Marichuy (Maite Perroni) egy angyali arcú, bájos lány, aki Anselmo atya (Miguel Córcega) árvaházában nevelkedik, miután anyja kénytelen volt elhagyni. Édesanyja, Cecilia (Helena Rojo) egy nehéz sorsú nő, akit szerelme, Patricio (Ricardo Blume) családja sosem fogadott el. Mikor teherbe esett, féltve a kislányt, inkább megvált tőle, mintsemhogy kitegye a rá irányuló gyűlöletnek. Patricio ezután kibékült vele, és feleségül vette, ám sosem tudta meg, hogy valaha kislányuk született. Cecilia megkeseredett, melankolikus nővé válik, aki a jótékonykodásban éli ki szeretetéhségét elveszett lánya iránt.
Marichuy azonban nincs biztonságban az árvaházban sem, 15 évesen megszökik, ám szerencsétlenségére egy részeg férfiba botlik, aki kihasználva a lány védtelenségét, megerőszakolja. A lányt sokkolják a történtek, és bár titkolja az esetet mindenki elől, a férfiakba vetett hitét és lelkét teljesen megtöri a szörnyű élmény. A lány úgy boldogul, ahogy tud, egy öreg mosónő, Candelaria (Evita Munoz Chachita) fogadja be, aki lányaként tekint a kis jövevényre. Marichuy utcai élete kalandos és veszélyes, rablásokból és lopásokból tartja fenn magát. Egy nap azonban elkapják, és el is ítélik. A bíró nem más, mint Patricio, Marichuy apja, ám egyikük sem tudja a másik valódi kilétét.

Marichuy a fiatalkorúak bűnözésével foglalkozó szakpszichológus, Juan Miguel (William Levy) páciense lesz, aki úgy érzi, meg kell védenie a gyönyörű lányt, aki csak rá számíthat szorult helyzetében. A férfi végül úgy dönt, saját házába viszi Marichuy-t, aki Anselmo atya tanácsára beleegyezik a dologba. Juan Miguel élete azonban nem olyan tökéletes, mint ahogyan kívülről tűnik. Felesége, Viviana (Nailea Norvind) nemrég meghalt egy hajóbalesetben, egyedül hagyva őt kislányával, aki őt okolja anyja haláláért. Anyósához, Oneliához (Laura Zapata) hasonlóan, aki cseppet sem örül annak, hogy Juan Miguel Marichuy-t a házba hozza. Juan Miguelnek azzal a szörnyű emlékkel is meg kell küzdenie, hogy fiatalon, kicsapongó, nőcsábász férfiként egy éjszaka meggondolatlanul és kegyetlenül megerőszakolt egy védtelen, fiatal lányt... A férfit a szörnyű bűntudat vezérelte a pszichológusi pályára, ám most úgy érzi, Marichuy-ban megtalálhatja a szerelmet, amit oly régóta keres. Marichuy számára is szimpatikus a fiatalember, és szép lassan egymásba szeretnek......

Onelia mesterkedéseinek köszönhetően aztán Juan Miguel úgy dönt, hogy Marichuy-t biztonságosabb helyre viszi, ami nem más, mint régi barátai, Patricio és Cecilia otthona. Valódi szülei rossz szemmel néznek a lányra, hiszen Patricio révén tisztában vannak bűnöző múltjával. Nem is sejtik azonban, hogy saját lányukról van szó, hála Isabelának (Rocío Banquells), Cecilia barátnőjének. Cecilia ugyanis hosszú idő után bevallotta neki, hogy van egy elveszett lánya, a számító Isabela pedig ördögi tervet eszelt ki, mégpedig azt, hogy azonos korú unokahúgát, Estefaniát (Ana Patricia Rojo) úgy mutatja be Ceciliának, mintha az a saját lánya lenne, így rátéve kezét a család hatalmas örökségére. Cecilia így már bevallhatja Patriciónak, hogy van egy lányuk, a behízelgő modorú Estefaniának pedig könnyedén sikerül elnyernie "szülei" kegyeit. Marichuy érkezése azonban felborítja a kedélyeket, főleg miután Isabela és Estefania számára világossá válik, hogy valójában ő Cecilia igazi gyermeke. Marichuy-t gyűlölet és meg nem értettség veszi körül a házban, ő azonban keményen szembeszáll rosszakaróival, és végül Juan Miguel és ő úgy döntenek, hogy összeházasodnak.

A nászéjszaka utáni napon azonban Marichuy felismeri az igazságot, ugyanis felfedez Juan Miguel vállán egy sebhelyet, amit még ő okozott, amikor a férfi megerőszakolta, és próbált védekezni. A szörnyű felismerés arra sarkallja a szerelmes lányt, hogy szerelmét félredobva elhagyja férjét, és visszaszökik Candelariához. Rádöbben azonban, hogy teherbe esett, és kénytelen lesz továbbra is tartani a kapcsolatot gyermeke apjával, Juan Miguel házába érve azonban Vivianával találja magát szemben, akiről kiderül, hogy nem halt meg a balesetben, csupán egy kis szabadságra vágyott, amíg mindenki halottnak hiszi, hogy szeretőivel szórakozhasson. Most azonban visszatért, hogy visszakapja férjét és lányát. Mivel Viviana él, Marichuy és Juan Miguel házassága is érvénytelennek bizonyul, Marichuy így úgy dönt, nem kér többet a férjéből.

Estefania és Isabela a történtek után tovább szövögetik a hálójukat, és kieszelik, hogy Estefania Juan Miguel-re is vesse ki a hálóját, így megkaparintva Onelia és családjának vagyonát is ... lassan azonban egyre nehezebbé válik a színjáték, ahogyan szép sorban minden kiderül a múlt titkaiból. Marichuy-t Candelaria egy vidéki birtokon rejti el, ahol "Leopardo", egy visszavonult orvos él. A férfi védelmet és biztonságot nyújt Marichuynak, és szép lassan bele is szeret, és házasságot ajánl neki, valamint azt, hogy elismeri sajátjának a lány születendő gyermekét. Marichuynak választania kell a biztonságot nyújtó Leopardo és Juan Miguel között, akit szíve mélyén még mindig szeret, ám az ő szívéért szembe kell szállnia Viviana, Onelia, Isabela és Estefania haragjával és gyűlöletével is. S bár vannak, akik azt hiszik, hogy könnyű elpusztítani egy angyalt, sokszor elfelejtik, hogy az angyal képes elpusztítani az ördögöt... így tehát: óvakodj az angyaltól!


 

Szavazás

Maite-t vagy William-et szereted jobban?
Mindkettőt egyformán
William-t
Maite-t
Asztali nézet